Workshops

Met regelmaat worden er in ExoTea Galerie leuke workshops georganiseerd. Het zijn veelal creative workshops die aangeboden worden door kunstenaars en ondernemers. De workshops zijn niet alleen leuk om aan deel te nemen, zij zijn een bron van inspiratie en dragen bij aan je creative ontwikkeling.

Hieronder zie je het aanbod van workshops waaran je kunt deelnemen:

Groepen v.a. 8 personen kunnen op verzoek deelenemen aan een workshop.

Art Workshop Kids

Heb je een inspirerende jonge kunstenaar in huis? Dit is de kans voor jouw kind om deel uit te maken van een tentoonstelling! 

De workshop: Als je kind het leuk vindt om te schilderen en kleuren en zichzelf te ontdekken, dan is dit iets voor hen. De wereld van identiteit verkennen door het dierenrijk. In het bijzonder de exotische dieren, om in deze multiculturele samenleving dichter bij elkaar te komen.

Laten we ons uitdrukken in kleur en kunst! 

Een plekje reserveer je via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/KidsArt

Datum: 10 augustus 2022

Kosten €10,00

Leeftijd: 9-15 jaar

Let op de plekjes zijn beperkt. Wees er dus snel bij!

Art Workhop

Naast de bijzondere expositie die je in de 2e week van augustus kunt bekijken in onze galerie zal Sandra König ook een hele leuke Art Workshop verzorgen.

Tijdens de workshop staat identiteit centraal.  We verkennen de wereld van identiteit door het dierenrijk. In het bijzonder de exotische dieren, om in deze multiculturele samenleving dichter bij elkaar te komen.

Druk jezelf uit door middel van kunst! Alle materialen zijn inbegrepen. Het kunstwerk aan het einde van de workshop is van jou en kan je een mooi plaatsje geven thuis!

Reserveer jouw plaats hier: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ArtWorkshop

Datum: 12 augustus 2022

Kosten €35,00

Let op de plekjes zijn beperkt. Wees er dus snel bij!

Schrijf je hieronder in voor een van onze workshops:

hCaptcha