Over ExoTea

 ExoTea Catering (tevens bezorgdienst): wij bezorgen jou een heerlijke high tea thuis. Onze high tea bestaat uit een variatie van westerse en Surinaamse (en ook wel Afro-Caraïbische) hapjes. Onze standaardmenu’s bezorgen wij vanaf 2 of 4 personen en onze catering op locatie wordt geleverd vanaf 10 tot 70 personen.

 ExoTea Galerie: de galerie heeft elke 6 tot 8 weken een nieuwe tentoonstelling. Hier worden workshops, themavergaderingen en netwerkactiviteiten georganiseerd. Tijdens onze activiteiten kun je o.a. genieten van een heerlijke 3-gangen high tea of een theebuffet.

 ExoTea Events: vanaf 2013 organiseren wij high tea evenementen. Tijdens deze evenementen genieten onze gasten van een 3-gangen high tea en een optreden. De optredens zijn altijd in de vorm van zang, dans, theater of een andere culturele activiteit. Vaak hebben wij ook een randprogrammering met een tentoonstelling.

Wij organisren deze events een paar keer per jaar, op steeds weer een nieuwe locatie.

 Met regelmaat organiseren wij activiteiten in de Galerie voor particulieren en ook voor bedrijven. Check onze link met aankomende activiteiten of volg onze Facebook-pagina voor de agenda.