Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ExoTea Galerie

Vrijdag 4 dec. doen wij het ff anders. Je kunt genieten van de online live expositie van ELUSIVENOIR in ExoTea Galerie! Kijk je mee? Wij gaan om 20.00 uur live op FB zen ELISIVENOIR gaat live op Instagram. 

Spoken Word van Drussilla zelf! Meet the cast en zie de expositie! 

Zet 18 dec in je agenda en kom naar de inloop in ExoTea Galerie. Houd ons in de gaten en reserveer je plekje online.. 

ExoTea Galerie is een sfeervolle ruimte aan de Pupillenstraat 96A in Rotterdam. Elke 4 tot 6 weken presenteren wij een nieuwe tentoonstelling. Hier zie je werken van beginnende en ervaren kunstenaars en creativelingen. In de galerie organiseren kunstenaars en creativelingen ook actviteiten waaraan je kunt deelnemen. Tevens wordt de galerie vehuurt aan particulieren en bedrijven. 

Openingstijden voor publiek zijn wegens COVI-19 aangepast. Deze worden per maand bekend gemaakt!

Lopende tentoonstelling; 16 oktober openen wij The Elusive Expo van thatermaakster Drussilla Mputu-Mola van 19.00 tot 22.00 uur.

Daarna is de expos te zien op dinsdagen: 20 en 27okt. 3 nov. 13.00 - 17.00 uur. zondag 8 november is de laatste inloop van 13.00 - 17.00 uur. 

Exposeren in ExoTea Galerie

Kunstenaars kunnen 4 tot 6 weken bij ons exposeren. Wij bieden je de mogelijkheid om een solo-expositie bij ons te houden die je zelf vorm geeft. Samen doen wij de PR en organiseren wij een feestelijke opnening! Wil je ook exposeren, neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. Een van onze voorwaardes zijn dat je een Afro-Diaspora achtergrond hebt of werken maakt die daar een ode aan zijn. 

Kosten voor exposanten in 2020: 

  • je betaalt een eigen bijdrage van €95,- exclusief Btw*, wat tevens een reservering is voor jouw plekje.
  • je betaalt €25,- exclusief Btw voor het verzekeren van jouw stukken. (optioneel) 
  • 15% afdracht van verkocht werk en of overige merchandise.

*Let op bij annulering wordt de eigen bijdrage niet geroutneerd. 

Groeps High Tea

De galerie is besloten. Groepen vanaf 8 personen kunnen bij ons terecht voor een rondleiding en een exotische high tea.

Een meet & greet met een kunstenaar?  Dat valt te regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

ExoTea Galerie is makkelijk te bereiken met eigen vervoer en het OV.
Rondom de Galerie zijn er (betaalde) parkeerplaatsen. Je betaalt van 09:00 tot 18:00 uur op maandag t/m zaterdag. Zondag is het parkeren gratis. Op 3 minuten lopen bevindt zich ook de stadsgarage aan de Nieuwe Binnenweg II. Hier kun je voordelig parkeren.

Liever met het OV? Geen probleem. Via tram 4, halte Ruilstraat, ben je binnen 1 minuut lopen bij de Galerie. Via metro, halte Delfshaven, ben je binnen 6 minuten lopen bij de Galerie.

Voor vragen en opmerkingen kan er contact met ons worden opgenomen via:info@exotea.nl  of +31 6 10 36 46 01.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren