Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ExoTea Galerie

Wij organiseren vanaf vanaf feb 2022 weer solo-exposities in ExoTea Galerie!

Vanaf januari kun je weer bij ons terecht voor het bekijken en kopen van mooie en bijzondere kunstewerken. Houd onze website en socials in de gaten voor de nieuwe inloopdata en feestelijke openingen van exposities!

Kustenaars en Creatievelingen

Wij zijn momenteel nog bezig met onze nieuwe planning.. Wil je ook een mooie solo-expositie in onze galerie? Neem kontact met ons op om de mogelijkheden te besopreken.

Woon je in het Oude-Westen van Rotterdam? Neem dan kontankt met ons op. Wij werken aan nieuwe projecten waaraan je kunt bijdragen. 

oproep kunstenaars

Openingstijden 2022 ExoTea Galerie

Openingstijden voor publiek worden bekend gemaakt zodra wij weer van start gaan met onze exposities. Let op: wij doen dit per maand. Dus houd je agenda gereed om jouw bezoeken in te plannen. 

Over ExoTea Galerie

ExoTea Galerie is een sfeervolle ruimte aan de Pupillenstraat 96A in Rotterdam. Elke 6 tot 8 weken kun je een expositie bezoken van beginnende en ervaren kunstenaars en creativelingen. In onze kunstgalerie organiseren kunstenaars en creativelingen ook actviteiten waaraan je kunt deelnemen.

Daarnaast verhuren wij ExoTea Galerie ook aan particulieren en bedrijven. 

Exposeren in ExoTea Galerie

Kunstenaars kunnen 6 tot 8 weken bij ons exposeren. Wij bieden je de mogelijkheid om een solo-expositie bij ons te houden die je zelf vorm geeft. Samen doen wij de promotie en organiseren wij een super gezellige vernissage! Wil je ook exposeren, neem kontakt met ons op en vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Kosten voor een exposanten (solo-expositie) in 2022: 

  • je betaalt een eigen bijdrage van €125- exclusief Btw*, wat tevens een reservering is voor jouw plekje.
  • je betaalt €30,- exclusief Btw voor het verzekeren van jouw stukken (optioneel). 
  • 15% afdracht van verkocht werk en of overige merchandise..

Lekker exotisch High Tea'en in ExoTea Galerie!

De galerie is besloten. Groepen vanaf 8 tot 30 personen kunnen bij ons terecht voor een rondleiding en een exotische high tea.

Een meet & greet met een kunstenaar?  Dat valt te regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

ExoTea Galerie is makkelijk te bereiken met eigen vervoer en het OV.
Rondom de Galerie zijn er (betaalde) parkeerplaatsen. Je betaalt van 09:00 tot 23:00 uur op maandag t/m zaterdag. Zondag is het betaald parkeren vanaf 12.00 tot 23.00 uur. Op 3 minuten lopen bevindt zich ook de stadsgarage aan de Nieuwe Binnenweg I. Hier kun je voordelig parkeren.

Liever met het OV? Geen probleem. Via tram 4, halte Ruilstraat, ben je binnen 1 minuut lopen bij de Galerie. Via metro, halte Delfshaven, ben je binnen 6 minuten lopen bij de Galerie.

Voor vragen en opmerkingen kan er contact met ons worden opgenomen via:info@exotea.nl  of +31 6 10 36 46 01.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren