Exotische Thee van Exo Tea

Gratis bezorging van onze thee in Rotterdam.
Actie is geldig tot en met 1 maart 2021. 

Dit Betreft onze theepakjes van 100 gram.

Bestel jouw favoriete thee via info@exotea.nl, ons contactformulier of 0610364601 en bezorg jezelf een heerlijk theemoment

 

Exotische Thee van Exo Tea
 
Calm Down, Me time tea (Groene thee met Mate en citroen)

Maté of Terba maté is een thee die afkomstig is van de Yerba Maté boom in Zuid-Amerika. Maté wordt al eeuwen gedronken door oude stammen uit het regenwoud. En dat het nog steeds populair is blijkt uit de vele yerba maté-bars die het straatbeeld bepalen. Maté wordt traditioneel gedronken in een kalebas met een metalen rietje (bombilla). Maté op zichzelf is vrij bitter. De Calm down, Me time maté is verrijkt met lemongrass, waardoor het een fijne frisse melange wordt. Inka maté is ook goed als ijsthee te drinken. Zet temperatuur: 90-100 graden, zettijd: 3 minuten, hoeveelheid: ½ buisje voor een theepot


RooibosAfrican Tiger

Rooibos is de nationale drank van Zuid-Afrika en is afkomstig van de rooibosstruik: Asphaltus linearis. Rooibos betekent letterlijk: rood bos. Wat verwijst naar de rood verkleurende naalden net voor de pluk. Rooibos heeft een zoete smaak en heeft als voordeel dat het geen cafeïne bevat. De rooibos African Tiger is een ‘must’ voor het smaakpalet: de rooibos gecombineerd met de zoete appels en het zuurtje van de ananas maakt het tot een exotische beleving! 
 

Pina Colada Sweetness

Vruchten thee is razend populair aan het worden. Dit omdat de thee zowel warm als koud - bijvoorbeeld als ijsthee of mocktail- kan worden gedronken. De basis van een vruchtenthee is meestal gedroogde rozenbottel en hibiscus. Met vruchten thee kan je eindeloos variëren. De pina colada Sweetness thee is een exotische vruchten mix van ananas, kokos, appel, hibiscus, en rozenbottel. 

 

Spicy Ginger

Lijkt een simpele thee, maar is pittig van smaak!

Deze the is op basis van groene thee met gember en citroen. Voor deze thee moet je pit hebben en dat kunnen verdragen. Het is een krachtige gemberthee met een scherpe citroensmaak. 

 

Prijzen per 100 gram*.
 
Calm down, Me time              EUR 7,20
Rooibos African Tiger thee       EUR 7,75
Pina Colada Sweetness           EUR 7,75
Spicy Ginger                          EUR 7,20

*exclusief bezorgingskosten tegen huidige tarieven.

Bestellen doe je via: info@exotea.nl of per app 06-10364601

Je kunt de thee ook bij ons in ExoTea Galerie kopen. Zie onze openingstijden op onze pagina Galerie.