Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Exotea op de zaak

Wil je eens wat anders dan een standaard lunch? Goed nieuws, want bedrijven kunnen nu ook ExoTea bestellen. Wij bezorgen een smaakvolle high tea als lunch bij je op locatie. Je kunt een keuze maken uit ons standaard menu’s of uit ons 3-gangen menu. Indien gewenst stellen wij ook het menu met je samen. Wens je dat wij de gehele lunch voor je verzorgen? Heel mooi, onze gastvrouwen zijn je graag van dienst.

Mocht u bij ons willen vergaderen,

dan kan dat in onze ExoTea Galerie. Wij hebben een sfeervolle ruimte aan de Pupillenstraat 96A in Rotterdam. Elke 6 tot 8 weken is er een nieuwe tentoonstelling. Onze Galerie wordt gebruikt voor vergaderingen, workshops en netwerkactiviteiten. Tijdens deze activiteiten verzorgen wij ook de catering.

ExoTea Galerie is beschikbaar voor verschillende doeleinden en heeft een capaciteit van a 16 a 45 personen, afhankelijk van de opstelling. Graag bespreken wij op voorhand de mogelijkheden en opstelling.

De Galerie huur je al per dagdeel. Verhuring is ook in de avond en in het weekend mogelijk.

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, dat kan via: info@exotea.nl

.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren