ExoTea Galerie

Aantal gasten wordt beperkt tot 20 /25 perosnen, eigen verantwoordelijkheid om de 1.5 meter te waaarborgen.

Onze ExoTea Galerie is een sfeervolle ruimte aan de Pupillenstraat 96A in Rotterdam. Elke 4 tot 8 weken presenteren wij een nieuwe exposities Hier zie je werken van beginnende en ervaren kunstenaars en creatievelingen. Mede door de verschillende exposities heeft onze galerie steeds weer een andere sfeer. Wat de galerie ook weer een speciaal plekje in Rotterdam maakt. 

ExoTea Galerie voor groepen

De galerie is besloten. Groepen vanaf 8 personen kunnen bij ons terecht voor een rondleiding en een exotische High Tea. Een meet & greet met een kunstenaar tijdens de High Tea?  Dat valt te regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ExoTea Galerie voor particulieren

Heb je een babyshower, jubileum of iets anders te vieren? Je kunt ExoTea Galerie huren voor jouw aangelegenheid. Capiciteit is binnen 0-35 personen en met onze buitenruimte tot 55 personen. Wij hebben ook plattengronden met verschillende opstellingen. 

 

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een heerlijke exotische High Tea. Jullie worden bediend door onze gastvrouwen die jou en je gasten in de watten leggen. Dit is mogelijk voor een gezeldschap van max 30 personen. 

Wil je alles zelf organiseren, dan kan dat. Wij hanteren een uurtarief vanaf €47,00 incl. btw voor particulieren en hebben een minimale afname van 4 uurtjes. Er zijn dan meer personen mogelijk in de galerie.

 

ExoTea Galerie voor bedrijven

Onze Galerie wordt voornamelijk verhuurd aan bedrijven en ondernemers voor vergaderingen, voor het geven van workshops, trainingen en netwerkevents. Bedrijven betalen per dagdeel. Wij hanteren een prijs van €180,00 excl. btw. per dagdeel. Dit is exclusief btw,  koffie, thee of versnaperingen. Let op; deze prijs is voor korte events op door de weekse dagen. Op aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte. 

 

Benodigdheden: 

Wij hebben van stoelen, statafels, chafindishes, soepverwarmers tot aan een beamer en projectiescherm om jouw event compleet te maken. Een aantal van deze benodigdheden zijn te huur. Heb je interesse in het huren van onze galerie, neem dan gerust contact met ons op.

Wij maken vrijblijvend een offerte.

Bereikbaarheid

ExoTea Galerie is makkelijk te bereiken met eigen vervoer en het OV.
Rondom de Galerie zijn er (betaalde) parkeerplaatsen. Je betaalt van 09:00 tot 23:00 uur op maandag t/m zaterdag. Zondag is het betaald parkeren vanaf 12:00 - 23:00 uur.. Op 3 minuten lopen afstand bevindt zich ook de stadsgarage aan de Nieuwe Binnenweg I. Hier kun je voordelig parkeren.

Liever met het OV? Geen probleem. Via tram 4, halte Ruilstraat, ben je binnen 1 minuut lopen bij de Galerie. Via metro, halte Delfshaven, ben je binnen 6 minuten lopen bij de Galerie.

Voor vragen en opmerkingen kan er contact met ons worden opgenomen via: info@exotea.nl  of +31 6 10 36 46 01.