Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vernissage expositie: "WOOD" Manola Sint Jago 

Wij hebben een aantal maanden genoten van de schitterende expositie “WOOD” met de tropische dames van Manola Sint Jago. Op zondag 29 januari 2023 organiseren wij een feestelijke afsluiting. Dan heb je een laatste gelegenheid om de mooie kunstwerken te zien en te kopen.
 
Als kers op de taart is Manola Sint Jago ook aanwezig en kun je kennismaken met deze bijzondere vrouw achter deze expositie.
 
Manola Sint Jago is geboren op Aruba en is van een Bonairiaanse vader en Nederlandse moeder. Door haar permanente ziekte is zij al jong naar Nederland verhuisd. Zij woont hier met veel plezier, maar haalt nog altijd haar inspiratie vanuit haar zonnig eilandje Aruba. Haar expositie waarin je haar tropische dames kunt zien is zeker een kijkje waard. Ben je nog niet geweest, breng dan een bezoek aan de Vernissage.

Wij maken er een feestelijke afsluiting van. De vernissage vindt plaats op:
29 januari van 13:00 tot 17:00
Place to be: ExoTea Galerie
Pupillenstraat 96a
3023VZ Rotterdam.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren